Natuurcoach Koen

Over Koen

 

Klaar om samen de natuur in te trekken?

Laat je gegevens achter en ik contacteer je zo snel mogelijk.

Neem contact op

Naam  
E-mail  
Telefoonnummer  
Woonplaats  
Hoe heb je mij gevonden?  
Bericht  

Vandaag ben ik dankbaar voor deze woelige ervaringen. Hierdoor ben ik in staat om je de tools aan te reiken zodat jij je pad kan vervolgen. Dat wil ik ook aan jou meegeven: je verleden vormt je tot wie je bent, maar je hebt zelf de keuze om je leven een andere richting te geven. 

 

Hoe mijn professionele achtergrond eruitziet? Als productieleider van een team van ongeveer 30 mensen was het toen al vanzelfsprekend om respectvol en op gelijke voet met mensen om te gaan. Verder heb ik ervaring in diverse sectoren en kan ik mij goed inleven in verschillende bedrijfsculturen.

 

Ook weet ik hoe het is om zoekende te zijn. Na een ontslag nam ik deel aan outplacement- en loopbaanbegeleiding. Na een tijdje werd het glashelder: natuurcoaching was op mijn lijf geschreven! Ik hakte de knoop door, werd zelfstandig en ging zo mijn droomjob achterna.

 

Naast Natuurcoach Koen, ben ik werkzaam als outplacementbegeleider bij een HR-bedrijf. Bovendien specialiseerde ik me via talloze opleidingen, waaronder stress- en traumawerk, familieopstellingen en systeemwerk, innerlijk leiderschap, training voor alleengeboren tweelingen, systemisch loopbaancoachen, HSP-Coaching…

 

Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten!

Ik reik jou de tools aan

Mijn drijfveer?

Je laten inzien dat je 100% jezelf mag zijn. Ik wens je de vrijheid toe om afscheid te nemen van het please-gedrag en met meer vertrouwen het oordeel van anderen naast je neer te leggen. Dat is ook wat de natuur zo prachtig maakt: Moeder Natuur kent geen oordeel. 

 

Zelf bewandelde ik een hobbelig levenspad. Het zorgde ervoor dat het moeilijk was om mijn eigen identiteit te ontdekken. Toch vond ik rust in de natuur. Als klein manneke, tijdens mijn studentenjaren of als volwassene: de natuur speelde altijd al een grote rol in mijn leven. 


Wat me bijvoorbeeld ontzettend heeft geraakt, was mijn onvervulde kinderwens. Onvruchtbaarheid, ziekte, het ontbreken van een partner of een andere reden: het gemis van een kind gaat vaak hand in hand met een rouwproces. Ik begrijp volledig hoe jij je voelt en wat er door je hoofd omgaat.

We zijn zo graag in de vrije natuur, omdat deze geen oordeel over ons heeft

- Friedrich Nietzsche