Teambuilding in de natuur 

 

  • leren vuur maken 

  • Rotsklimmen, via Ferrata en rappel 

  • eetbare wilde planten 

  • samen koken op zelfgemaakt vuur

 

Programma op maat zelf samen te stellen 

NieuwsbriefNieuwsbriefNieuwsbriefNieuwsbriefNieuwsbrief

Natuurcoach

 

Koen Everaert

 

 

Ervaar de natuur als gids: groei, bloei, laat los en (her)ontdek de stilte

Stap opnieuw in jouw authentieke kracht. Elke sessie bezorgt je een diepere connectie met jezelf.

Stel je jouw loopbaan in vraag? Neem het heft in handen en kies voor meer werkplezier.

Doe mee aan de wandelingen, meerdaagse bezinningen of groeitrajecten.

Individuele sessies

Loopbaanbegeleiding

Outdooractiviteiten

Over Koen Everaert

De natuur heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Als klein manneke bracht ik mijn tijd het liefst buiten door, klauterend in de oude wilg in onze achtertuin. Zelfs tijdens en na een hobbelig parcours, bleef het buitenleven mijn toevluchtsoord.

 

Ik reik je de tools aan om - ongeacht wat je hebt meegemaakt - een nieuwe wending aan je leven te geven. En dat te midden van een bosrijke omgeving, die je letterlijk en figuurlijk de weg wijst.

Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten.

 

Klaar om samen de natuur in te trekken?

Laat je gegevens achter en ik contacteer je zo snel mogelijk.

Neem contact op

Naam *
E-mail *
Woonplaats *
Telefoonnummer *
Hoe heb je mij gevonden? *
Bericht *

Recensies

Koen stelt gerichte vragen en bouwt vandaaruit verder, dieper naar je innerlijke ik. De rust en de natuurgeluiden maken dat er een sereniteit neerdaalt.  - Lily

Zeer goede ervaring mee. Super omgeving, je komt helemaal tot rust. Het leert je voelen ipv denken. Koen luistert en neemt nog écht de tijd. - Céline

Koen luistert, geeft je tijd om je rugzak te verlichten, geeft tips om je een andere kijk te geven op tegenslagen, en zo veel meer. Ik raad het zeker aan. - Hans

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de natuur een positieve invloed heeft op mensen, zowel fysiek als mentaal. Het is de plek om tot rust te komen en je hoofd leeg te maken. De energie van Moeder Natuur helpt om een diepere verbinding te maken met jezelf. Tegelijk biedt de natuur ook kracht in moeilijke en onduidelijke situaties. Ontdek jouw eigen pad tijdens een individuele sessie, loopbaanbegeleiding of outdooractiviteit.

Waarom coaching in de natuur?

Voor (toekomstige) ondernemers

Je eigen baas worden. Het is een droom die je al even koestert. Meer vrijheid, je passie nastreven en goesting om te ondernemen? Absoluut. Toch voelt het alsof je ter plaatse blijft trappelen. Twijfels en onzekerheden krijgen de overhand:

 

“Is mijn project haalbaar? Hoe begin ik eraan? Wat als ik ziek word? Hoe krijg ik klanten? Is het verstandig om mijn huidige baan op te geven? Ik vind het eng om van bijberoep naar hoofdberoep over te stappen!”

 

Dromen zijn er niet om alleen maar in je hoofd te blijven hangen. Dromen zijn er om te verwezenlijken. Tijdens onze loopbaanbegeleiding duiken we dieper in op wat je innerlijk tegenhoudt. Daarnaast gaan we ook met de zakelijke kant aan de slag. Welke concrete stappen kun je het beste nemen? Hoe stel je een realistisch plan op? 

 

Ook ondernemers in de beginfase kloppen bij mij aan. Het behouden van focus en een balans vinden tussen werk, gezin, familie, vrienden en tijd voor jezelf kunnen een flinke uitdaging vormen. Ik sta klaar om je te begeleiden naar meer regie en controle in je (ondernemers)leven.

Ook zelfstandigen genieten van loopbaancheques